ERMENEGILDO ZEGNA

The TailorMates is dé specialist in maatpakken van Nederland. Bij ons vindt je geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. We beschikken over een breed assortimenten stoffen van het bekende Italiaanse merk
Ermenegildo Zegna. Sinds 1910 staat Ermenegildo Zegna bekend om de meest verfijnde tailor-made pakken.

MAATPAKKEN VOOR DE KENNERS
Binnen onze ruim opgezette collectie maatpakken bieden wij zowel mannen (en vrouwen) van een groote keuze in maatpakken, van klassiek tot modern. Een maatpak uit onze ‘affordable luxury’ Business Line, of kies voor een full-canvas maatpak uit de vernieuwde Executive Line. Het beste maatpak koop jij bij dé specialist. En bedenk goed…voor hetzelfde geldt loop je in een maatpak!

ITALIAANSE STOFFEN
The TailorMates biedt je de kans om jou eigen unieke maatpak helemaal zelf samen te stellen. Design het perfecte model samen met onze Personal Tailors en kies uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in onze atelier naast de stalen van Zegna ook o.a. Loro Piana en Vitale Barberis liggen. Het licht dragende en extreem comfortabele Italiaanse maatpak is bij ons binnen handbereik!

PERSONAL SERVICE
Het mag duidelijk zijn: excellente service staat bij ons voorop. Je kunt ons bezoeken in onze Flagship store op de Zuidas of in een van onze Traveling Tailor locaties. Kortom, ben je op zoek naar een unieke maatpak? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar zelf onze unieke service en producten. Bel nu ons op 010-3025002 of maak direct een meetafspraak online.


The TailorMates in heel Nederland

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes5


Je kunt ons bezoeken in de Flagship Store in Amsterdam. Maar ook in onze “Office” locaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Maar Traveling TailorMates komt desgewenst ook naar je toe, thuis, op kantoor of onderweg.

Maak een afspraak

Genomineerde success award 2015, winnaar categorie maatkostuums

Nominatiebadge_2015

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.