Traveling Tailors

traveling tailor

De Tailors

We’re not here to sell suits. We’re here to share our passion!

Traveling Tailor Marian: ‘Ik vind het heerlijk met de klant persoonlijk een pak te designen die bij hem past. Het juiste pak bij de juiste persoon.’

Personal Tailor Paul:’Het is mijn passie alle plooien glad te strijken, de moeilijkste figuren toch aan een mooi strak zittend pak te helpen. Als Master Tailor ben ik de 3e generatie echte kleermaker die nog steeds met de hand pakken maakt..Een fantastisch vak.’

Traveling Tailor Jean: ‘De klant op zijn gemak stellen is mijn passie. Gezamenlijk een pak ontwerpen dat goed past en dat de klant vol zelfvertrouwen kan dragen.’

Founder Ronald Gans: ‘Ik schrijf het woord SERVICE met hoofdletters. We willen alleen maar blije klanten die tevreden de deur uitgaan.’

Het concept

The Traveling TailorMates biedt de ondernemer en executives de mogelijkheid om een volledige outfit, afgestemd op jouw persoonlijke wensen, samen te stellen op de locatie die jij wilt. Naast onze maatpakken en schoenen hebben we dassen, riemen, sokken, horloges, manchetknopen en andere accessoires van topkwaliteit die je outfit complementeren.

Of het nou op kantoor is, tussen 2 afspraken door, in het hotel waar je overnacht tijdens die internationale conferentie of gewoon ’s avonds bij je thuis na een dag vol meetings. The Traveling TailorMates staat voor je klaar! Even een moment voor jezelf en daarna is het weer tijd voor de business.

The Traveling TailorMates is de nieuwe mobiele concept-store voor mannen. Drukke dagen, van meeting naar meeting en geen tijd om een nieuwe outfit te scoren? Dan is The Traveling TailorMates de one-stop shop voor jou!

Vanuit onze store aan de Zuidas in Amsterdam komen we, op afspraak, naar je toe met onze mobiele concept-store. Met fantastische maatpakken, jasjes, Italiaanse schoenen en accessoires. Handig, met een drukke agenda.

Kom je liever naar ons? Maak dan een afspraak in een van onze Office locaties: Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven.

Ons Werkgebied

Ons werkgebied is heel Nederland. Onze Traveling Tailors komen naar je toe overal in Nederland, op kantoor, thuis of onderweg. Maar we ontvangen je ook graag in onze Flagship Store in Amsterdam, Showroom in Utrecht of een Office locatie in Rotterdam, Den Haag of Eindhoven. Je kunt de Traveling Tailors bereiken door te bellen met ons centrale nummer 085-4000306 of mail naar info@travelingtailormates.nl. Of maak direct een meetafspraak online.


Marian Mulder is onze Traveling Tailor voor de volgende gebieden:

  • Amsterdam en omgeving
  • Het Gooi, Hilversum
  • Randstad
  • Zakelijke hotspots door heel Nederland

Marian haar office is in de Flagship Store, Amsterdam Zuidas, bezoek haar daar.


The TailorMates heeft tevens een aantal vaste Office locaties. Onze Traveling Tailors kunnen je ontvangen in:

Onze Offices en Flagship store

frame Tribes Utrecht


Geen behoefte aan een Traveling Tailor die langs komt? Kom je toch liever gewoon naar ons? Dat kan! Wij ontvangen je graag in onze Office locaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven. Of ga voor de full TailorMates experience naar onze Flagship Store in Amsterdam.


The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes5

Onze werkwijze

Het concept is meer dan een maatpak of een maatshirt. Onze concept is personal tailoring! De werkwijze is eenvoudig:

Stap 1: become a mate
Meld je aan als “Mate” van The TailorMates. Je naam en email adres zijn voldoende. Liever mobiel? Download dan eerst de app en meld je daar aan als Mate. Eenmaal in ons bestand is het tijd om kennis te maken met je personal tailor.

Stap 2: free measurement
De basis voor elk maatpak of maatshirt: het opnemen van je maat. Hiervoor maak je een afspraak met een van onze maatspecialisten, in de winkel of via de Traveling Tailormates. Het maatnemen duurt circa een half uur. Gewoon binnenlopen kan ook, er is ongetwijfeld iemand die je kan helpen.

Stap 3: jouw TailorMates
Laat ons je voorkeuren weten. Via de app (beschikbaar vanaf mei) heel eenvoudig. Heb je je via de website aangemeld, dan ontvang je een email. Weten we je voorkeuren, dan kunnen we ons aanbod van producten en services hierop aanpassen.

Stap 4: service en advies
TailorMate geworden? Sit back en relax. Via de mobiele app of via de email benaderen we je regelmatig met service en advies op maat. Je kunt het ook komen halen, online of in onze store.

Stap 5: bestel eenvoudig
Online, via je mobiel, bij onze Traveling TailorMates of in de store. Jouw tijd is ons kostbaar.

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.