Special offer for you and your mates

Dus jij wilt dat maatpak, helemaal gratis? Dat kan! Onze Traveling Tailors komen regelmatig bij bedrijven voor pasdagen. Zo kun je eenvoudig op je eigen kantoor een maatpak samenstellen dat geheel aan jouw wensen voldoet. Als jij nu een pasdag organiseert, op jouw kantoor, voor tenminste 5 mensen, dan maak jij kans op dat gratis maatpak t.w.v. €800,-*. Maar niet alleen jij profiteert van deze aanbieding, voor je collega’s kunnen we ook een mooie Company Deal maken!

DE SPECIALST IN MAATPAKKEN

The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland voor mannen en vrouwen. Onze flagship store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam en met de Traveling TailorMates bedienen we heel Nederland. Geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. We zijn een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires.

kop

Maak direct een meet afspraak bij The TailorMates voor deze pasdag en steek jezelf in het nieuw! Je kunt je Personal Tailors bereiken door te bellen met 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com voor een afspraak of meer info.

Met TailorMates groet,

Marian Mulder

* Actie voorwaarden: je ontvangt een gratis maatpak t.w.v. €800,- bij het organiseren van een pasdag met minimaal 5 personen. Deze 5 personen laten een pak aanmeten en kopen dit pak ook. Indien er minder dan 5 personen aanwezig zijn én er worden minder dan 5 pakken verkocht, dan krijg jij voor de moeite toch een korting van 50% voor een maatpak naar keuze. Dus neem het initiatief, je wordt hiervoor altijd beloond.