PERSOONLIJK MAATPAK

Je wilt wel een echt maatpak, maar hebt geen tijd om het aan te schaffen? Of denk je soms dat een maatpak te duur is? Wij zijn The TailorMates! Dé maatwerk specialist van Nederland. Bij ons vindt je geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. Tailoring made personal, dat is ons motto.

THE TRAVELING TAILORMATES
Een maatpak samenstellen kan vanachter je bureau of vanuit je luie stoel, samen met onze Personal Tailors. We komen graag naar je toe op kantoor, thuis of onderweg. Of kom naar ons toe in onze showrooms in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Eindhoven. Lees verder of maak direct een afspraak op 085-4000306.

MAATPAK VOOR PROFESSIONALS: AL VANAF €499,-.
The Traveling TailorMates is een service van The TailorMates. Binnen onze ruim opgezette collectie bieden wij de mannen (en vrouwen) een groot aanbod in maatpakken, van klassiek tot modern Een maatpak uit onze ‘affordable luxury’ Business Line heb je al vanaf €499,-. De meer exclusieve maatpakken uit de Executive Line zijn er vanaf €799,-.

The TailorMates biedt je de kans om jou eigen unieke kostuum helemaal zelf samen te stellen. Design het perfecte model samen met onze Personal Tailors en kies uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in onze atelier stalen van o.a. Loro Piana, Vitale Barberis en Ermenegildo Zegna liggen. Het ideale en extreem comfortabele Italiaanse maatpak is bij ons binnen handbereik!


OFFICE LOCATIES

Onze Traveling tailors werken vanaf Office locaties in Rotterdam – Kop van Zuid, Den Haag – Centraal station, Utrecht – Papendorp of Eindhoven – Flightforum. Ook daar spreken we graag met je af. Je maakt een afspraak door te bellen met ons centrale nummer op 085-4000306.

Bezoek een Office

frame Tribes Utrecht

ONZE FLAGSHIP STORE

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes5


Ga je voor de full TailorMates experience. Bezoek dan de flagship store in Amsterdam. Eenvoudig bereikbaar. Onze flagship store heet niet voor niets een “flagship” store en heeft alles in huis wat The TailorMates te vinden. Maak een afspraak met onze Personal tailors via 020-7743700 of bezoek de Store online.

Bezoek de store

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.