OVERHEMD OP MAAT BESTELLEN?

Dat doe je bij Traveling TailorMates: dé expert in overhemden op maat. Trakteer jezelf op een overhemd op maat dat naadloos bij je past. Maak snel een afspraak en we komen het shirt aanmeten bij je op kantoor, thuis of onderweg.

Overhemd op maat
Niets voelt zo luxueus aan als maatwerk. Een overhemd op maat is afgestemd op jouw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Het resultaat: een perfect zittend overhemd dat er geweldig uitziet. Succes gegarandeerd!

De beste kwaliteit
De ingrediënten van een goed passend shirt zijn de juiste kraag, mouwen van de perfecte lengte en een schitterend manchet. Maar waar het vooral om gaat is de keuze van de stof. Al onze stoffen zijn van de beste Italiaanse kwaliteit, van katoen tot linnen.

Service
Binnen vier weken is jouw overhemd op maat klaar. Over een tijdje weer een nieuw shirt nodig? Geen probleem: wij bewaren alle maten en patronen. Opnieuw passen is dus overbodig. De beginprijs van een maathemd is €150. Je kunt een maatshirt bestellen via your personal webshop of met de shirt configurator in onze mobile app.

Maatpak
Naast overhemden op maat zijn wij ook gespecialiseerd in maatpakken. Wederom kun je uit veel modellen en stoffen kiezen, enkel van de beste fabrikanten. Een pak op maat is al verkrijgbaar vanaf €499,-.