De voordelen

Become a mate! Als Mate van The TailorMates geniet je van de volgende voordelen:

 • Je eigen Personal Tailor
 • Exclusieve aanbiedingen en kortingen, Mates only!
 • Exclusieve producten, previews
 • Services zoals in-store tailoring, dry-cleaning
 • Traveling Tailormates, de tailor bij je thuis of op kantoor
 • Toegang tot de Executive boardroom
 • Punten spaarprogramma: spaar punten voor cadeaus of korting bij volgende aankoop
 • Binnenkort: webshop op maat!
 • Mobile App: de snelle en makkelijkste manier om bestellingen te plaatsen, afspraken te maken en contact te houden

 

Become a mate

benefits

Punten spaarprogramma

loyalty

Als Mate van The TailorMates profiteer je ook de voordelen van ons spaar programma. Bij elke aankoop in de store of bij de Traveling TailorMates, ontvang je punten. Voor elke 20 euro besteed krijg je 1 punt. Maar regelmatig hebben we acties met bonus punten of punten verdubbelaars.

Zodra je 100 punten gespaard hebt, kan je die verzilveren. Of aan directe korting: elke 100 punten is 50 euro waard. Maar regelmatig hebben we ook acties waarbij je met punten korting exclusieve producten kan kopen. Of unieke TailorMates mate producten die alleen met punten te koop zijn. Of meedoen met TailorMates events. Als mate van The TailorMates houden we je op de hoogte via mail, de Mijn TailorMates omgeving en via de mobile app.

Bij iedere verkoop zal de Personal Tailor je puntensaldo bijwerken en is deze zichtbaar in de Mobile App of in Mijn TailorMates. Let op:

 • Je spaart geen punten op aankopen die je betaalt met reeds gespaarde punten
 • Gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van 3 jaar. Indien je morgen punten spaart, zijn deze punten binnen 36 maanden te verzilveren. Daarna vervallen ze
 • The TailorMates heeft ten allertijden het recht het punten spaarsysteem aan te passen dan wel te laten vervallen

Mate-get-Mate

50/50 DEAL BIJ ELKE MATE DIE JE AANBRENGT

Ben je tevreden over The TailorMates? Spread the word! Dat belonen we met onze unieke Mate-get-Mate acties. Als Mate van The TailorMates kan je “your best Mates”, familie of zakenrelaties attenderen op ons product aanbod en service. Als jouw vrienden dan ook “Mate “worden en tenminste een maatpak kopen, bieden wij een 50/50 deal. Jij ontvangt € 50,- in de vorm van 100 punten, die je kunt inzetten voor € 50,- korting op je volgende aankoop. En je vrienden, onze nieuwe Mate, ontvangt direct € 50 korting op de aankoop van zijn maatpak, plus de reguliere punten in het punten spaar programma. Dat is 50/50 met onze Mate-get-Mate actie. Dit geldt voor elke “Mate” die je aanbrengt. Dus hoe meer “Mates” je aanbrengt, des te meer punten je spaart en hoe hoger je korting.

HOE HERKENNEN WE DE NIEUWE MATE

Heel simpel. De nieuwe “Mate” laat het onze Personal Tailor weten dat door wie hij aangeraden is bij ons een maatpak te kopen. Wij registreren dat in ons klantensysteem en de rest gaat vanzelf. U kunt uw punten altijd opvragen in de app of in Mijn TailorMates of vraag het je Personal Tailor.

VRAGEN/OPMERKINGEN

Heb je trouwens verbeterpunten, vragen of opmerkingen, laat het ons gerust weten. Mail naar info@thetailormates.nl.

mategetmate