Wij zijn dé maatwerk specialist

Traveling TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. Onze Traveling Tailors reizen door heel Nederland en komen bij je thuis, op je werk of ontmoeten je onderweg. Als maatwerk specialist verkopen we geen standaard pakken en overhemden, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. We zijn een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires. En we komen naar je toe, handig, met een drukke agenda.

Daarom biedt The TailorMates op het gebied van kleding een volledige outfit, afgestemd op ondernemers en executives. Naast onze maatpakken en schoenen hebben we dassen, riemen, sokken, horloges, manchetknopen en andere accessoires van topkwaliteit die je outfit complementeren.

The TailorMates WebsiteSchilderijtjes1

Maatpak

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes17

Een pak op maat laten maken is een luxe die iedere man zich eens in zijn leven zou moeten veroorloven. Er zijn ook praktische redenen om aan een maatpak te denken. Een maatpak is een asset voor carrièremannen en legt aan menige onderhandelingstafel net wat meer gewicht in de weegschaal. Afgezien daarvan zit een maatpak veel comfortabeler dan een confectiepak. Niet onbelangrijk, als je elke dag een pak draagt.

Zelf een maatpak samenstellen heeft een risico: het is behoorlijk verslavend. Wie één keer een stof met bijpassende voering, knopen en stiksels heeft uitgezocht, is verkocht. Er gaat niets boven het gevoel van een perfect passend maatpak.

Onze maatpakken

MAATSHIRT

Bij een maatpak hoort een op maat gemaakt overhemd. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit tot 140 S katoen en linnen. Met een goed passende kraag, mouwen van de juiste lengte en een mooi manchet. Kortom, een overhemd dat een eenheid vormt met je pak.

The TailorMates biedt 2 soorten maathemden. De made-to-measure Business line maathemden én de top of the line Exective line maathemden. Beide passend bij jouw persoonlijke smaak, van onberispelijke kwaliteit en elke dag een plezier om te dragen.

Onze maatshirts

The TailorMates WebsiteSchilderijtjes22

Dames

The TailorMates staat ook gereed voor de moderne Business Woman van vandaag. Jouw wensen staan centraal. Kies jouw stijl, jouw business suit! Het begint bij het model, de juiste pasvorm. Wij bieden je behalve een enorme keuze in stoffen, voeringen en de juiste combinatie. Maatpak al vanaf €499,-. Onze Personal Tailor Specialisten, André, Paul en Désiré helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Maatpakken voor dames

The TailorMates LadiesEvent 2

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.