MAATPAK IN ROTTERDAM NODIG?

Dan ben je bij The (Traveling) TailorMates aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in maatpakken van Rotterdam, handig gesitueerd in het Tribes kantoor Rotterdam, op de Kop van Zuid. Bij ons vindt je geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie.

MAATPAK VOOR ROTTERDAMSE PROFESSIONALS: AL VANAF €499,-.
Binnen onze ruim opgezette collectie bieden wij de mannen (en vrouwen) van Rotterdam een groot aanbod in maatpakken, van klassiek tot modern. Een maatpak uit onze ‘affordable luxury’ Business Line heb je al vanaf €499,-.

ITALIAANSE STOFFEN
The TailorMates biedt je de kans om jou eigen unieke kostuum helemaal zelf samen te stellen. Design het perfecte model samen met onze Personal Tailors en kies uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in onze atelier stalen van o.a. Loro Piana, Vitale Barberis en Ermenegildo Zegna liggen. Het ideale en extreem comfortabele Italiaanse maatpak is bij ons binnen handbereik!

PERSONAL SERVICE
Het mag duidelijk zijn: excellente service staat bij ons voorop. Onze Traveling Tailor komt naar je toe of je kunt naar ons toe komen in het Tribes kantoor Rotterdam Kop van Zuid. Kortom, ben je op zoek naar een unieke maatpak in Rotterdam? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar zelf onze unieke service en producten. Bel onze Tailor in Rotterdam direct op 085-4000306.


The TailorMates in Rotterdam

frame Tribes


Onze Traveling Tailor voor Rotterdam en omgeving, werkt vanuit het Tribes kantoor Rotterdam Kop van Zuid. Ook daar kan je met ons afspreken. Deze Office locatie is te vinden in de Wilhelmina-Tower, Wilhelminaplein 1-40 3072 DE Rotterdam. Prima bereikbaar. Maar Traveling TailorMates komt desgewenst ook naar je toe, thuis, op kantoor of onderweg.

Bezoek de Office

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.