Personal tailoring met The Traveling TailorMates

Persoonlijk

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes17

Een pak op maat laten maken is een luxe die iedere man zich eens in zijn leven zou moeten veroorloven. Er zijn ook praktische redenen om aan een maatpak te denken. Een maatpak is een asset voor carrièremannen en legt aan menige onderhandelingstafel net wat meer gewicht in de weegschaal. Afgezien daarvan zit een maatpak veel comfortabeler dan een confectiepak. Niet onbelangrijk, als je elke dag een pak draagt. Zelf een maatpak samenstellen heeft een risico: het is behoorlijk verslavend. Wie één keer een stof met bijpassende voering, knopen en stiksels heeft uitgezocht, is verkocht. Er gaat niets boven het gevoel van een perfect passend maatpak.

Traveling TailorMates komen het pak bij je aanmeten op kantoor, thuis of onderweg. Of maak een afspraak met ons op een vaste Office locatie in Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven. Dat is personal tailoring. Bel ons direct op 085-4000306 om een afspraak te maken.

Zakelijk

Traveling TailorMates heeft ook een sterke zakelijke propositie. De Traveling Tailor komt naar u toe voor Company service. Dat is al mogelijk vanaf 5 personen. We kunnen er ook een leuk event van maken, bv de Masterclass maatpakken. Overleg met onze sales director B2B, Marian Mulder, zij verteld u graag over onze aantrekkelijke Company deals of Corporate fashion mogelijkheden. Traveling TailorMates is persoonlijk en zakelijk maatwerk, uiteraard in pakken en shirts.

Meer over zakelijk

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes24

Onze maatpakken

Traveling TailorMates, Mates only

The TailorMates WebsiteSchilderijtjes1

Become a mate

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.