Corporate fashion

The TailorMates is gespecialiseerd in het vervaardigen van tailor-made Corporate Fashion. Wij vinden de perfecte balans bieden tussen persoonlijkheid, uniformiteit en budget. We stylen en produceren complete outfits voor personen, bedrijven, diensten en events. Een goed maatpak versterkt het zelfvertrouwen van het personeel en daarmee de uitstraling naar buiten. Het werkt dus ook in het voordeel van het bedrijf als iedereen een goed pak draagt, kies dus voor een maatpak!

Als Corporate Fashion specialist bieden wij een aantal interessante services en diensten die Voor het bedrijf en het personeel. Van de handige Group Service op kantoor tot het samenstellen van een tailor-made incentive voor personeel of een leuk en inspirerend event voor klanten en medewerkers. Op locatie of bij ons in de Flagship store op de Zuidas.

Meer weten over de Corporate Fashion mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. The Traveling TailorMates komen graag bij je langs.

Meer informatie

kader2corporate

Corporate deals

corporate deals


Indien je als bedrijf of organisatie kiest voor Corporate Fashion dan hebben we aantrekkelijke manieren om je de bedienen. Wat te denken van onze “Corporate Deals”. Hierbij genieten bedrijven en organisaties van een vaste prijsafspraak of korting bij elke maatpak dat door het bedrijf of de medewerkers wordt samengesteld en afgenomen. Bijvoorbeeld een vaste korting op elk maatpak vanaf €600,-. Een eenmalige introductiekorting of doorlopende korting als u vanuit het bedrijf ook iets bijdraagt. Op deze manier profiteren de medewerkers én de organisatie van excellente maatwerk service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com.

Traveling Tailor Event

Een meetafspraak maken voor een hele groep? Dat kan! Al vanaf 5 personen. Onze Traveling Tailors komen langs op locatie voor een meet sessie en persoonlijk advies over de samenstelling van het pak. Door zich vervolgens aan te melden als Mate kan een persoon direct na de afspraak via de site of via de mobile app zijn of haar profiel inzien, bestellingen doen , profiteren van persoonlijke aanbieden en de klant status opvragen. De Traveling Tailor neemt ruim de tijd voor iedereen en maakt er een uniek en tailor-made event van. Prima te combineren met bedrijfsuitjes en company meetings e.d.

Organiseer jij dit event? Dan belonen wij jou met een gratis maatpak t.w.v. €800,-.

Meer informatie

corporate grouo service

MASTERCLASS MAATPAKKEN, EEN LEUK BUSINESS EVENT

13267897_887485038046519_7765533061720490852_n

Een leuk, uniek business event. Ook dat kan met The TailorMates. Onze Traveling Tailors komen langs bij u op kantoor, of informeer naar de mogelijkheden van een Instore event in onze Flagship store in Amsterdam, op de Zuidas. Ter inspiratie, lees alles over het Nijenrode Alumni VCV event.

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.