CORPORATE FASHION

The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland, onze basis voor tailor-made Corporate Fashion. Wij bieden de perfecte balans tussen persoonlijkheid, uniformiteit en budget. We stylen en produceren complete outfits voor personen, bedrijven, diensten en events.

HOTEL VAN ORANJE

Een goed maatpak versterkt het zelfvertrouwen van het personeel en daarmee de uitstraling naar buiten. Voor Hotel van Oranje creëerden wij, samen met het personeel, een uniek tailor-made kostuum voor de medewerkers van de receptie en de conciërges van de hotels. Allemaal op locatie middels onze Traveling Tailors!

email-HVO-mash-up1

Voor 30 personen van de staf van Hotel van Oranje hebben wij tailor-made pakken geleverd uitgevoerd in een mooie, soepele donkerblauwe stof. De stof is van een extreem duurzame kwaliteit omdat de pakken dagelijks gedragen worden bij een intensief beroep. Om het pak goed te laten aansluiten bij de identiteit van Hotel van Oranje is het logo, in oranje garen, geborduurd op de klepzak van het colbert en de bijpassende pantalon. Oranje AMF stitching en een opvallend oranje knoopsgat op de colbert en de pantalon maken het geheel af! Wij zijn er trots op dat we samen een goed en representatief maatpak hebben gecreëerd dat ook nog eens past binnen het gestelde budget van de opdrachtgever.

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer weten over de Corporate Fashion mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze Corporate Fashion.

Bel ons op 020-7743700 of mail naar: corporate@thetailormates.nl.

Met vriendelijke groet,

Ronald Gans