LAAT JE NIET NAAIEN! VOOR HETZELFDE GELD HEB JE EEN MAATPAK

Een confectie pak dat niet past? Kies voor maatwerk. Het hoeft niet duurder te zijn! Kom naar The TailorMates. Wij zijn namelijk dé specialist in maatpakken van Nederland.

NIET VERMAAKT, MAAR EEN ECHT MAATPAK!
In veel winkels, ook online, koop je confectie of pakken die worden vermaakt. Dat is ook een maatpak, maar wel heel wat anders dan maatwerk pakken. The TailorMates is maatwerk specialist. Wij leveren geen vermaakte pakken, maar echte maatpakken die eerst helemaal worden opgemeten en dan in ons atelier volledig op maat gemaakt. Verwen jezelf met echt maatwerk. Ervaar het comfort van een echt maatpak. En ontdek dat je het voor de prijs niet hoeft te laten.

ENORME KEUZE
Het aanbod van vermaakte pakken is veelal enorm. In maatwerk is de keuze nog veel groter, immers het atelier maakt simpelweg dat wat jij wil. Wij bieden een groot aanbod in maatpakken, van klassiek tot modern. Ook is er qua prijs genoeg te kiezen. Een pak op maat uit onze ‘affordable luxury’ Business Line begint al vanaf € 499. Behalve het perfecte model, kun je bij ons ook kiezen uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in onze atelier stalen van o.a. Loro Piana, Vitale Barberis en Ermenegildo Zegna liggen. Het ideale Italiaanse kostuum is bij ons binnen bereik!

EXCELLENTE SERVICE
Bij The TailorMates loopt je niet direct met je maatpak de winkel uit. Daar zijn wij eerlijk in, dat is het nadeel van maatwerk. Dat compenseren we door excellente service. Naast een maatpak kun je bij ons tevens terecht voor een overhemd op maat, schoenen, accessoires en zelfs gadgets. Alles online te bestellen via your personal webshop of de mobile app. Omdat wij weten dat jouw tijd kostbaar is, biedt The TailorMates ook unieke services, zoals het repareren of het stomen van je kleding. En we bieden Traveling TailorMates. Geen zin om naar de winkel te komen? Dan komen wij naar jou! Thuis, op kantoor of onderweg.

Kortom, ben je op zoek naar een echt maatpak? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak.


The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes17

Waar wil je afspreken?

Woon je in Amsterdam of in de buurt? Voor de full TailorMates experience bezoek je onze flagship store aan de Amsterdamse Zuidas. Makkelijk bereikbaar en de tailors staan voor je klaar in de store. Bel 020-7743700.

Afspraak maken in store

Met onze Traveling TailorMates komen we ook naar je toe. Thuis, op kantoor of onderweg. Makkelijk, snel. Of maak een afspraak op een van de vaste Office locaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven. Bel het centrale nummer: 085-4000306.

Afspraak maken elders in Nederland

Genomineerde success award 2015, winnaar categorie maatkostuums

Nominatiebadge_2015

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Quote van een klant, advocaat

Als ik mijn maatpak aan heb, zien mensen wel het verschil en krijg ik er vaak complimenten over. Ook is het draagcomfort groter en voel ik me er prettiger in. Op zich heb ik helemaal niet zo’n moeilijke maat en kan ik bij ………. zo terecht, maar toch merk ik het verschil.

Als ik mijn pen pak en zie mijn eigen uitgekozen voering, krijg ik toch een kick. Dat is toch wel anders dan bij een confectiepak.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.