Vandaag, op donderdag 15 september, opent Tribes alweer haar zevende locatie van het flex office concept . Tribes Amsterdam Amstel is het eerste flex office van Tribes in Amsterdam! The TailorMates is sinds dit voorjaar exclusief partner van Tribes. Bij elke vestiging van het Tribes netwerk kun je je dus een echt TailorMates maatpak laten aanmeten. Dit doen wij middels onze Traveling TailorMates Service. Het mobiele concept van The TailorMates. Ook vandaag zijn wij aanwezig bij de opening van Tribes Amstel. Bezoek ons gerust, voor het aanmeten van een mooi maatpak.

c9dff50b-5190-4e09-a0d7-5a1dfde530b2

Per augustus van dit jaar hebben wij 3 nieuwe Traveling Tailors die je graag bijstaan in het creëren van een echt maatpak, in de kantoren van Tribes. Deze volledig gekwalificeerde Tailors hebben een vaste standplaats en zijn dé Traveling Tailor voor de regio.

Tribes Rotterdam: Ruben Bakker – Personal Tailor
Tribes Eindhoven: Rens Swinkels – Personal Tailor
Tribes Utrecht: Eric Adema – Personal Tailor

SERVICE

The Traveling TailorMates maken het heel makkelijk voor je. In de prachtige kantoren van Tribes kunnen drukke ondernemers, managers, freelancers en Tribes Members vanaf nu een afspraak maken voor een nieuw maatpak, maathemd of complete outfit. Zowel dames als heren. De Traveling TailorMates zijn te vinden in de volgende Tribes vestigingen:

Rotterdam – Kop van Zuid: Ma t/m Vr
Utrecht – Papendorp: Ma t/m Vr
Eindhoven – Flightforum: Op afspraak
Den Haag – Centraal Station: Op afspraak
Amsterdam Zuidas: Op afspraak, of vandaag 15 september
Capelle aan den IJssel: Op afspraak

Nieuw:
Brussel: Op afspraak
Amsterdam Amstel Station: Najaar 2016
Utrecht Central Station: Najaar 2016

by Service @ The TailorMates