The TailorMates is sinds dit voorjaar exclusief partner van Tribes. En die samenwerking wordt de komende tijd geïntensiveerd. Wat dat precies inhoudt? Dat u bij elke vestiging van het Tribes netwerk een echt TailorMates maatpak kan laten aanmeten. Dit doen wij middels onze Traveling TailorMates Service. Het mobiele concept van The TailorMates.

Businessman holding a wooden spoon

NEW TRAVELING TAILORS
Per augustus van dit jaar hebben wij 3 nieuwe Traveling Tailors die je graag bijstaan in het creëren van een echt maatpak, in de kantoren van Tribes. Deze volledig gekwalificeerde Tailors hebben een vaste standplaats en zijn dé Traveling Tailor voor de regio.

Tribes Rotterdam: Ruben Bakker – Personal Tailor
Tribes Eindhoven: Rens Swinkels – Personal Tailor
Tribes Utrecht: Eric Adema – Personal Tailor

SERVICE
The Traveling TailorMates maken het heel makkelijk voor je. In de prachtige kantoren van Tribes kunnen drukke ondernemers, managers, freelancers en Tribes Members vanaf nu een afspraak maken voor een nieuw maatpak, maathemd of complete outfit. Zowel dames als heren. De Traveling TailorMates zijn te vinden in de volgende Tribes vestigingen:

Tribes Rotterdam – Kop van Zuid: Ma t/m Vr
Tribes Utrecht – Papendorp: Ma t/m Vr
Eindhoven – Flightforum: Op afspraak
Den Haag – Centraal Station: Op afspraak
Capelle aan den IJssel: Op afspraak

Nieuw:
Brussel: Op afspraak
Amsterdam Zuidas: Najaar 2016
Amsterdam Amstel Station: Najaar 2016
Utrecht Central Station: Najaar 2016

Naast de Tribes vestigingen, komen we overal in Nederland naar je toe. Op kantoor, thuis of onderweg. Je kunt een afspraak maken door The Traveling TailorMates te bellen op 020 774 3700 of te mailen naar info@travelingtailormates.nl.

by Service @ The TailorMates