De winter is nog in volle gang maar de lente staat voor de deur! Tijd om jezelf eens lekker in het nieuw te steken. Speciaal voor de lente introduceren wij de nieuwe Lente Collectie 2016 bij The TailorMates. Een complete collectie maatpakken. Nieuwe, fijne stoffen, trendy kleurstellingen en originele designs. Zoals je van ons gewend bent, van de beste stoffenhuizen uit Italië en Engeland, 100% fijne wol soorten en super lichtgewicht.

1417f5a6-2bb5-409b-b526-b3f67702eba1

PERSOONLIJKE STIJL
Er valt genoeg te kiezen binnen de nieuwe collectie. Ook met het voorjaar in aantocht kun je voor een wat lichter en meer casual pak gaan, of toch vasthouden aan jouw favoriete kleuren waar je je simpelweg comfortabel bij voelt. Jouw Personal Tailor laat je graag kennismaken met de diverse mogelijkheden en de tientallen combinaties die te maken zijn binnen onze collectie. Ga jij voor een van onze 50 tinten grijs of speel je liever de Blues in een van de vele modieuze blauw tinten. Gooi anders je eigen ruiten in en kies voor een van de vele verassende ruit-patronen die onze nieuwe Lente Collectie rijk is. Of kies voor de Style-Signature look en laat de persoonlijke details van jouw nieuwe pak spreken!

AFSPRAAK MET DE TRAVELING TAILOR
The Traveling TailorMates hebben inmiddels een volle agenda voor de komende tijd om met de nieuwe collectie het land in te gaan. Maak nu direct een afspraak om de lente straks echt goed te beginnen, namelijk met een up to date, stijlvol en persoonlijk maatpak! Onze agenda:

Naast deze agenda opties, komen we overal in Nederland naar je toe. Op kantoor, thuis of onderweg. Je kunt een afspraak maken door de Traveling TailorMates te bellen op 020 774 3700 of te mailen naar info@travelingtailormates.nl. Of maak online een afspraak.

by Service @ The TailorMates