The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland, onze basis voor tailor-made Corporate Fashion. Wij bieden de perfecte balans tussen persoonlijkheid, uniformiteit en budget. We stylen en produceren complete outfits voor personen, bedrijven, diensten en events.

kader2corporate

Een goed maatpak versterkt het zelfvertrouwen van het personeel en daarmee de uitstraling naar buiten. Het werkt dus ook in het voordeel van het bedrijf als iedereen een goed pak draagt, kies dus voor een maatpak! Als Corporate Fashion specialist bieden wij een aantal interessante services en diensten voor uw bedrijf en het personeel.

CORPORATE DEALS

corporate1

Hierbij genieten bedrijven en organisaties van een vaste prijsafspraak of korting bij elke maatpak dat door het bedrijf of de medewerkers wordt samengesteld en afgenomen. Bijvoorbeeld een vaste korting op elk maatpak vanaf €600,-. Een eenmalige introductiekorting of doorlopende korting als u vanuit het bedrijf ook iets bijdraagt.

GROUP SERVICE

corporate2

Een meetafspraak maken voor een hele groep? Dat kan! Al vanaf 5 personen. Onze Traveling Tailors komen langs op locatie voor een meet sessie en persoonlijk advies over de samenstelling van het pak. Door zich vervolgens aan te melden als Mate kan een persoon direct na de afspraak via de site of via de mobile app zijn of haar profiel inzien, bestellingen doen , profiteren van persoonlijke aanbieden en de klant status opvragen.

by Service @ The TailorMates