Onze maatshirts

The TailorMates Shirts zijn een op maat gemaakte overhemden. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit. Passend bij jouw persoonlijke smaak, van onberispelijke kwaliteit en elke dag een plezier om te dragen. Je hebt al een maathemd vanaf €150,-.

Na het kiezen van jouw stoffen, patronen, manchetten en een eigen monogram wordt je goed opgemeten door jouw Personal Tailor. Binnen vier weken sij jouw shirt gereed en ready to wear.

 

Afspraak maken

The TailorMates WebsiteSchilderijtjes22

De collectie

250 VERSCHILLENDE STOFFEN | 30 DESSINS WIT
10 VERSCHILLENDE BOORDEN | 10 VERSCHILLENDE MANCHETTE
80 SOORTEN KNOPEN | CONTRAST STITCHING | EIGEN MONOGRAM

Onze werkwijze

Een maatshirt samenstellen en maken is mensenwerk. Het kost tijd en aandacht. Maar uit ervaring weten we dat het een proces is dat iedereen veel plezier en voldoening geeft. Reken op circa 4 weken van begin tot eind, van maatnemen tot en met levering. Sneller is uiteraard mogelijk, maar tegen een kleine vergoeding. Zo werkt het:

Stap 1: kies een stijl
Bepaal je stijl, model en pasvorm en zoek een stof, een boord, de knopen en de macnhetten uit. Kies uit verschillende mogelijke details voor een persoonlijke touch. Bespreek het budget en de leveringstijd.

Stap 2: maat opnemen
De basis voor elk maatshirt: het opnemen van je maat. Hiervoor maak je een afspraak met een van onze maatspecialisten, in de winkel of desgewenst op kantoor of thuis via The Traveling Tailormates. Het maatnemen duurt circa een half uur. Gewoon binnenlopen kan ook, er is ongetwijfeld iemand die je kan helpen.

Stap 3: patronen en productie
Op basis van jouw persoonlijke maten worden de patronen getekend en de stof gesneden. Alle onderdelen van het shirt worden op ambachtelijke wijze gestikt en tot één uniek geheel gesmeed.

Stap 4: passen en aanpassen
Na circa vier weken is het shirt gereed en ready to wear. Moeten er nog details aangepast worden, dan is onze instore-tailor aanwezig om dit ter plekke te regelen. Daarna zit het shirt als een 2e huid en voel je het comfort van een uniek en persoonlijk shirt!

Stap 5: draag je shirt
Draag je shirt, los, onder een pak of zoals jij het wilt. Voel je een ander mens en neem met gepaste trots de complimenten over je shirt in ontvangst. We geven je graag advies over de beste verzorging van je shirt en maatpak en brengen het met plezier naar de stomerij.